Friday, 01 March, 2024

Söker personal med teamwork-Samarbetspartners av andra städfirmor.


Samarbetspartners via andra städfirmor sökes i Göteborg, Malmö och Stockholm

Samarbetspartners sökes i Göteborg , Malmö och Stockholm , där vi har bokat städservice med våra kunder. Det är därför du kan meddela oss ditt städföretag. Tillsammans kan vi växa och driva företag i alla 3 större städer i Sverige. Teamwork är vad vi söker.

Naturligtvis kan du alltid kontakta oss för samarbete 24/7

Naturligtvis kan du alltid kontakta oss och berätta om din städfirma. Vi har ett personligt kontor dygnet runt, så du kan ringa oss, presentera dig själv och de städtjänster du tillhandahåller. Vi gillar någon som brinner för att ge hög kvalitet till våra kunder, som är närvarande och tillgängliga. Vårt mål är att etablera ett långsiktigt samarbete, och vi kommer att arbeta tillsammans för att bli en enhet som gärna återvänder för enkelheten och kvaliteten på våra städtjänster.

Samarbetspartner sökes 

Städfirmor sökes även i följande ordning:

Kiruna

Luleå

Boden

Umeå

Skellefteå

Piteå

Lycksele

Storuman

Vilhelmina

Samarbetspartners

Teamwork och samarbete är viktiga faktorer för framgång och tillväxt som företag. Vi kan växa tillsammans med ett gott samarbete. Vårt företag ser fram emot din kommunikation och visar intresse för att arbeta med oss. Vi skriver ett avtal som båda parter är nöjda med, och sedan ser vi till att du fullgör din uppgift.

Vårt företag letar ständigt efter nya partners som kan hjälpa oss i alla uppgifter samtidigt och växa. Varje dag får vi många förfrågningar från kunder som vill anställa oss för vår tjänst. Om du är en spelare som vill göra mer arbete, tveka inte att kontakta oss.

Våra Krav på din städfirma

Du måste vara skattegodkänd och momsregistrerad. Företaget bör vara en seriös städfirma och bör inte ha några skulder. För att kunna utföra våra omlokaliseringsuppgifter måste du uppfylla branschspecifika krav, till exempel på professionell trafiktillstånd. kontaktinformation ger du oss via e-post. Vi ska kunna nå dig varje timme på dygnet via e-post eller via sms du får oss. Så tveka inte att kontakta oss med frågor eller funderingar.

Med oss ​​​​​bra arbetsvillkor och genom att få dig till ett bättre resultat i din städfirma.

Välkommen till oss.