Sunday, 03 December, 2023

Vid flytt bokas flyttstädning med oss


Flyttningstädning Malmö

Flyttstäd i Malmö bokas med oss ​​efter att du flyttat. Prisvärd städfirma i Malmö . Funderar du på att flytta? Att flytta kan vara spännande, stressigt och mycket tröttsamt. Vi finns här för att hjälpa dig genom den stressiga och svåra delen. Istället kan du fokusera på den roliga delen och göra din framtida hem till ditt vackra hem. När du samarbetar med oss ​​​​har du mycket att vinna. Självklart kan du dra nytta av våra rabatterade RUT-priser. Vi har erfarenhet av olika typer av flyttstädning och garanterar att hyra hem för nya husägare och hyresgäster.

Vi tar hand om städningen efter flyttan

Flyttstädning Malmö tar ansvar för er bostad. Livet är fullt av svårigheter och stressiga stunder. Stress kan också medföra obehagliga saker, till exempel problem och bråk. Att städa ditt hus innan du flyttar kan vara en av dem. Varför inte låta oss ta ansvar för städningen av ditt hem för att undvika onödig stress? Det tar lång tid att städa ett hus och för att ge ett bra första intryck till nya ägare är det bäst att söka professionell hjälp. Vi är här för att hjälpa dig fullt ut så att du kan fokusera på andra saker.

Varför vill du veta mitt personnummer?

Vi behöver ditt personnummer om du bokar och städtjänst hos oss och vill använda RUT-rabatten. Utan ditt personnummer kan vi inte lämna in betalningar till Skatteverket för din räkning. Det är Skatteverket som behöver denna information, inte Jourstäd i Malmö. Betalning sker också på grundval av en faktura, så det faktureringsföretag vi kommer att använda att göra en kreditupplysning om din kreditvärdighet.

Vad menar du med andra städområden?

Områden som inte ingår i bostadsytan, till exempel balkonger, vindar, skjul, garage etc. är områden som du vill ha städat eller som vi kan ge prisinformation för. Vilka andra uppgifter behöver fyllas i? Till exempel PIN-numret till porten, när huset eller lägenheten levereras till oss tom, om möbler kommer att placeras i mitten under städningen, om det finns några ytor som inte behöver städas.