Sunday, 16 June, 2024

Topp 6 guldbutiker om man vill köpa guld


Topp 5 guldbutiker om man vill köpa investeringsguld

Guld är en vanlig form av investering som är relativt säker eftersom det alltid har ett värde. Om du vill köpa investeringsguld kan du vara säker på att det finns många platser där du kan köpa det. Men om du vill ha hög kvalitet och bra priser, så bör du handla från de bästa guldbutikerna. I den här artikeln kommer vi att visa dig topp 5 guldbutiker där du kan köpa investeringsguld.

 

 1. Tavex

  Tavex är en ledande valutahandlare i norra Europa. Den har varit marknadsledande i mer än 30 år och har för närvarande verksamhet i Norden och Baltikum. De inriktar sig på valutahandel, guld, silver och investeringsmynt. Tavex har en fysisk butik i centrala Stockholm, men du kan också handla online på deras hemsida.

 

 1. Liberty Silver

  Liberty Silver är en ädelmetallhandel som startade år 2008. Företaget ändrade namn och inriktning från år 2002. De har för närvarande ett stort utbud av ädelmetaller, inklusive guld, silver, platina och palladium. Liberty Silver samarbetar enbart med betrodda producenter, fraktbolag och försäkringsbolag för att säkerställa högsta kvalitet. Varje produkt har en tillverkningsstämpel som garanterar dess renhet och kvalitet.

 2. Guldcentrum

  Guldcentrum grundades 2005 med målet att erbjuda unika guldsmycken,  och förlovningsringar. Men sedan företaget växte har de utökat sin verksamhet till att köpa, sälja och förädla guld, föremål och smycken i ädelmetaller. Oavsett om du är ute efter att köpa en guldtacka, guldmynt eller silvermynt så är Guldcentrum ett säkert kort. Guldcentrums värderingsexperter har över 30 års erfarenhet och hög kompetens inom guldsmide, och strävar alltid efter att ge bästa möjliga service till sina kunder. De erbjuder rådgivning, värdering och försäljning av guld både i sin fysiska butik och online. För Guldcentrum är kundens bekvämlighet och tillit alltid en hög prioritet.

 

 1. Nordic Gold trade

  Med Nordic Gold Trade AB har du en pålitlig och erfaren partner på ädelmetallmarknaden. Våra femtio år av kollektiv erfarenhet garanterar att våra kunder betjänas med professionalism, respekt och personlig omsorg. Vi förstår varje kunds individuella mål för att hjälpa dem att förverkliga sina drömmar genom säkra guld- och silverinvesteringar!

 2. Guldcentralen

  Guldcentrum öppnade sina dörrar 2005 och har sedan dess varit verksamt som ett aktiebolag. Företaget grundades med syftet att erbjuda kunderna unika guldsmycken och förlovningsringar. Med tiden har dock verksamheten utvecklats och idag erbjuder Guldcentrum guldinköp, -försäljning och -förädling. Våra kunniga värderingsexperter har mer än 30 års erfarenhet av branschen och behärskar guldsmide till perfektion. Vi brinner för att ge våra kunder den bästa möjliga servicen och rådgivningen, oavsett om du besöker vår fysiska butik eller vår webbshop. Hos oss står kundens bekvämlighet och förtroende alltid i fokus.

 3. Albrekts Guld

  På Albrekts Guld kan du lockas av en fantastisk samling av diamant-, guld- och silversmycken förutom ett storslagen sortiment av presenter, pärlor, bijouterier, klockor och matsilver. Albrekts Guld har alltid erbjudit de bästa priserna genom att köpa direkt från tillverkarna sedan de började sin verksamhet 1977. Vår imponerande sortiment inkluderar allt från ringar, förlovnings- och vigselringar, örhängen, halsband och armband av olika kategorier som spänner från de enklare bijouterierna till de mest exklusiva smyckena. Om du vill ha en ej överträffad kundupplevelse betyder det att du alltid gör en bra affär varje gång du handlar på Albrekts Guld – besök någon av våra butiker eller shoppa online!

 

Slutsats:

Att investera i guld är alltid en populär form av investering. Om du vill vara säker på att du köper hög kvalitet guld till rätt pris, kan du använda dig av dessa fem guldbutiker. Tavex, Liberty Silver, Svensk Kvalitets Guld, Stampen Guld och Skandiamäklarna är alla högkvalitativa guldbutiker som erbjuder en mängd olika alternativ för investeringsguld. Vilken butik du väljer beror på din personliga preferens eller det geografiska läget. Men oavsett vilken du väljer, kan du vara säker på att du gör en säker och lönsam investering.